GLIMT FRA HVERDAGEN

Sweet June 🖤

De kan altså noget, de her tidlige sommerdage. Alt står i fuld flor og byen summer af liv og gode dage. I år er det selvfølgelig også ekstra forstærket, fordi vi alle sammen har været i kæmpe stort socialt underskud i noget der føles som evigheder. For sådan nogen som jeg selv, der føler enormt meget, kan det næsten også virke en anelse overvældende, med al den skønhed og alle de nye indtryk. Men jeg gør alt hvad jeg kan, for kun at se det skønne i det. Jeg vil hade mig selv for ikke at have nydt det, når jeg sidder en grå tirsdag i November og kigger tilbage.

Den seneste tid har været en helt særligt god og derfor har jeg også været en anelse fraværende herinde. Sådan er det bare når life happens. Man kan sige meget om det der med, at vi skal dokumentere alt hvad vi gør og oplever, men det er nu alligvel rart at kigge igennem sin kamerarulle og blive mindet om nogle af alle de gode stunder.

Her er lidt glimt fra den seneste tid 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Mit humør i tirsdags omkring kl. 17.55 hvor jeg havde drukket to glas vin med min veninde ved kanalerne og vendt verdenssituationen. De kan altså noget, de her sommerdage. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 2

En ret magisk sommeraften i Dyrehaven, hvor der simpelthen bare er så fint og den her smukke heste-ven gjorde det ikke grimmere. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3

Jeg skrifter plakater, som andre skifter underbukser(ish) og de her er de nyeste i min samling. De er købt hos PSTR studio

GLIMT FRA HVERDAGEN 4

Min nye lejlighed har en lille bitte (fransk)altan og fordi den er i køkkenet og man kan åbne begge døre til den, bruger jeg den meget mere, end jeg havde troet at jeg ville komme til. Det gør det altså bare lidt sjovere at passe sit hjemmekontor på en sommerdag, når man kan lukke luft, lys og dufte ind. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5

I weekenden var jeg på date med min søster og vi spiste selvfølgelig på madklubbens Roberta. Jeg tror faktisk, at det er mit favorit-sted i hele København

GLIMT FRA HVERDAGEN 6

Et helt random glimt fra min stue

GLIMT FRA HVERDAGEN 7

Reklame ・ Jeg har nævnt det en million milliard gange herinde, gennem årene, men hvis der er noget jeg aldrig bliver træt af, når det kommer til påklædning, så er det kombinationen af bare ben og lange ærmer. Og den temperatur vi har netop nu, tillader præcis den slags. Min strik er fra Stella Nova og min nederdel er fra Second Female. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8

Reklame ・ Jeg har haft nogle vidunderlige dage på mad-fronten og det kan jeg kun takke Simple Feast for. Dels pga. deres nye koncept med Essentials, men bestemt også fordi jeg har fået leveret deres Feast-kasse, som har været fyldt med det lækreste sommermad. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9

Så har jeg sørme også været til mit første event siden corona kom og satte en stopper for den slags. Det var hos branded Villao, som laver de lækreste cashmere-styles i tidløse designs. Lige nu har de åbnet en pop-up i Atelier September på Gothersgade.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments