ESSENTIALS FRA SIMPLE FEAST: MIT KØLESKAB HAR ALDRIG HAFT DET BEDRE

ESSENTIALS FRA SIMPLE FEAST: MIT KØLESKAB HAR ALDRIG HAFT DET BEDRE 1

Reklame for Simple Feast

De af jer, som har fulgt med herinde det seneste år, har nok bemærket, at jeg i ny og næ har modtaget en måltidskasse fra Simple Feast og at jeg har været så heldig at få lov til at samarbejde med dem. En rigtig god legekammerat, som jeg aldrig helt kan få nok af. Sådan kan jeg nok bedst beskrive vores forhold og nu har jeg fået endnu en legekamerat fra Simple Feast-familien og den kan I læse mere længere nede.

Kort sagt, er jeg er vild med deres koncept, som ganske enkelt går ud på at levere måltidskasser til døren, som indeholder mad til tre dage. Man kan enten vælge Season eller Family-kassen.

Jeg har altid fået Season feast, der som sagt består af tre tre forskellige retter og jeg har vist ikke sagt for meget, hvis jeg siger, at de aldrig har leveret et dårligt måltid. Nu bor jeg jo alene og derfor siger det jo sig selv, at jeg ikke spiser mad for tre til mine måltider. Men det passer alligevel genialt ind i min livsstil, fordi jeg ofte får venner over til middag og fordi jeg også arbejde hjemme og kan spise resterne til frokost. Eller en strække et af måltiderne over to dage. Madspild har der aldrig været noget af, i hvert fald.

Endnu bedre er, hvert måltid kan forberedes på forholdsvis kort tid og ALLE ingredienser er med i pakken. Alt er økologisk, plantebaseret og bare helt igennem velsmagende. Desuden bliver samtlige produkter leveret i bæredygtige og miljøvenligt emballage.

ESSENTIALS FRA SIMPLE FEAST: MIT KØLESKAB HAR ALDRIG HAFT DET BEDRE 2

Simple Feast Essentials

I søndags fik jeg tilsendt endnu en kasse til den kommende uge og i denne omgang fik jeg også mulighed for at prøve deres helt nye koncept: Essentials. Det består af en række produkter, som selvfølgelig også er 100% økologiske og plantebaserede og derudover er der ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Du vælger bare dine favoritter og så bliver de frisklavet på din bestilling, så man skal ikke bekymre sig om hyldetid eller holdbarheden.

Udvalget er en god blanding af færdige måltider i form af comfort food, der blot skal varmes og små fine (mad)accessories så som spreads, dressinger og juice i små flasker, som man snildt kan have med på farten. Derudover er der også morgenmad, saucer og dressinger og fermentering. Hvis man kaster sig ud i sådan en omgang, bestemmer man helt indholdet af sin levering og man kan bestille helt frem til fredag kl. 11 hvorefter det bliver leveret om søndagen.

Selvom Season Feast (til 2-3 personer) passer fantastisk godt ind i min livsstil, så er det som om, at Essentials passer endnu bedre. Både fordi det også giver mig mulighed for at invitere venner til morgenmad, men også fordi de nye produkter tillader endnu mere fleksibilitet når man bor alene. Lige nu er jeg f. eks enormt glad for at have en Tikka Masala stående, for jeg befinder mig midt i en travl uge med mange aftaler i løbet af dagen og der skal nok komme en dag, hvor jeg kommer sent hjem og føler mig dødsulten og bare har brug for noget nemt.

Simple feast har altså fået flere produkter at vælge mellem. Så nu er det ikke kun muligheden for måltidskassen, men også deres Pick & choose mulighed med Essentials.

Det endte i øvrigt med at blive lidt af en tidsrøver, da jeg skulle lægge min bestilling i slutningen af sidste uge, for udvalget kan man altså ikke klage over. Heldigvis tror jeg, at jeg tog den rigtige beslutning og den mayo, som lige har sneget sig ind på flere af billederne, er altså en af de bedste, jeg har smagt til dato. Som den dip, spread og dressing-fan jeg er, kunne jeg selvfølgelig heller ikke modstå deres gomadressing. Jeg tror aldrig at jeg bliver træt af den smag.

Det er slet ikke nogen dum uge for mit køleskab og det har aldrig været fyldt med så mange lækre ting. Heldigvis er alle ugens middagsaftale hos mig og jeg glæder mig til at forkæle mine venner 🖤

I kan se hele udvalget lige her.

ESSENTIALS FRA SIMPLE FEAST: MIT KØLESKAB HAR ALDRIG HAFT DET BEDRE 3

ESSENTIALS FRA SIMPLE FEAST: MIT KØLESKAB HAR ALDRIG HAFT DET BEDRE 4

ESSENTIALS FRA SIMPLE FEAST: MIT KØLESKAB HAR ALDRIG HAFT DET BEDRE 5

ESSENTIALS FRA SIMPLE FEAST: MIT KØLESKAB HAR ALDRIG HAFT DET BEDRE 6

ESSENTIALS FRA SIMPLE FEAST: MIT KØLESKAB HAR ALDRIG HAFT DET BEDRE 7

ESSENTIALS FRA SIMPLE FEAST: MIT KØLESKAB HAR ALDRIG HAFT DET BEDRE 8

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments