Anmeldelse af Dailynam – Asiatiske måltidskasser

Test af Dailynam måltidskasser

Reklame (jeg har modtaget måltidskassen i gave)

Asiatiske måltidskasser

Den her har jeg godt nok set frem til at dele med alle mine fellow foodies. Jeg har nemlig testet en ny måltidskasse, som jeg har ret meget optur over. Nærmere bestemt en asiatisk måltidskasse. Proppet med alle de bedste smage og råvarer fra det fantastiske verdenshjørne (som jeg i øvrigt virkelig savner at besøge).

Bag måltidskasserne står Dailynam (elsker navnet) og hver kasse består af tre måltider. Med alt hvad de indebærer og det eneste man selv skal stå for, er olie og enkelte krydderier. Alle retter er sunde og der er taget højde for, at det skal smage godt for hele familien. Det kræver naturligvis, at man er glad for det asiatiske køkken. Men er vi ikke næsten allesammen det? 😂

Anmeldelse af Dailynam

Hvordan fungerer det?

Det er ganske simpelt. Man bestiller sin kasse ugen inden den ønskede levering (tidsfristen er tirsdag aften kl. 22) og så bliver den leveret den efterfølgende tirsdag. De leverer endda i hele landet, med undtagelse af ikke brofaste øer.

Man kan vælge mellem tre forskellige kasser: Hverdagskassen, vegetarkassen og en børnekasse. Og henne på deres hjemmeside, kan man også se menuen, for den periode man ønsker at bestille.

Det bedste af det hele er, at kasserne kan fåes fra helt ned til en person og op til seks. De af jer, som også bor alene ved nok, at det kan være svært at finde måltidskasser til en.

Det var naturligvis den udgave jeg valgte og der var rigeligt mad. Jeg er ellers en af dem, der har aftensmad som hovedmåltid og derfor stoler jeg ikke altid på andres vurderinger af hvad der er “nok” mad. Men her var der faktisk rester, som jeg spiste til frokost, efter alle tre måltider.

Anmeldelse af Dailynam
Murgh Makhani
Anmeldelse af Dailynam
Asian Meatballs

Maden

Jeg kunne nyde glæde af hele herligheden i sidste uge og da jeg så menuen, havde jeg svært ved at få armene ned. Jeg fik kastede mig ud i hverdagskassen, som er den, hvor retterne også indeholder kød. Det var lidt et sats, fordi jeg er forholdvis kød-sart. Jeg er ikke vegetar, der er blot rigtig meget kød, som jeg ikke bryder mig om. Det viste sig heldigvis at være den helt rigtige beslutning, for hold.nu.op hvor var det lækkert. Jeg er tilmed blevet inspireret til hvordan jeg selv kan tilberede kødretter fremover.

I sidste uge bød menuen på “Murgh Makhani” (en slags curry med kylling) “Asian Meatballs med kartoffelsalat” og “Pad Pak” (oksekød med grøntsager i en lækker woksauce). Alle var kæmpe lækre og det vil være umuligt for mig at udvælge en favorit.

Desuden er jeg vild med, at grøntsager udgør en stor del af alle retterne.

Anmeldelse af Dailynam
Indholdet af kassen

Tilberedning

Jeg kan nævne mange fordele ved måltidskasse. Bl.a at de fritager en fra at stå i det klassiske “hvad skal jeg spise i dag-dilemma” for slet ikke at tale om situationen i Rema kl. 17.45 hvor en shawarma ofte virker mest overskueligt 😂

Vigtigst er dog, at de sparer en for stå i køkkenet i flere timer. Hos Dailynam er der også lagt vægt på, at tilberedningen skal være nem. Hos Dailynam tager retterne max 30 min at forberede og de efterlader heller ikke en gigantisk opvask. Kæmpe win hos en, der ikke har en opvaskemaskine. Det eneste man skal gøre er at hakke grøntsager og stege lidt kød. Det kan jeg godt lige overskue. Også på en tirsdag, efter en lang dag på farten.

Når kassen bliver leveret medfølger der også en fin lille vejledning, der fint beskriver hvad man skal gøre. Der er desuden også billeder af hver ret, hvilket jeg personligt synes er rart.

Anmeldelse af Dailynam
Pad Pak
Anmeldelse af Dailynam

Bestilling og rabatkode

Bestillingen foregår naturligvis via deres hjemmeside, hvor man som sagt også kan se menuen for de kommende uger. Man kan også vælge en abonnementsløsning på to eller tre uger.

Sidst men ikke mindst, så findes der naturligvis også en lille rabatkode. Med koden Intro15 får man nemlig 15% rabat på de første tre måltider.

Jeg giver Dailynam kæmpe anbefaling og efter at have set menuen for de kommende uger, kunne jeg godt ende med at kaste mig ud i endnu en omgang.

Anmeldelse af Dailynam
Anmeldelse af Dailynam
Anmeldelse af dailynam
Asiatisk kartoffelsalat

Hvis I er kommet i humør til mere asiatisk mad, så kan jeg også anbefale min opskrift på Asiatiske kødeboller i hoisin sauce eller en klassisk Chicken Tikka Masala

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments