OM AT SIGE JA, WEEKENDEN OG ET OUTFIT

OM AT SIGE JA, WEEKENDEN OG ET OUTFIT 1

Reklamelinks: Jakke: Resumè Sweatshirt: Second Female Jeans: Lindex Sko: Monki Taske: Monki

Glædelig søndag, kære venner 🖤

Har I haft en dejlig weekend?

Her på matriklen har det været endnu en i rækken, af de virkelig sjove. Fredag stod den på middag og koncert i Vega – AV hvor har jeg savnet koncerter og det der med at sidde ned og lytte, fungerer faktisk ganske fint. I hvert fald som publikum. Tror det kræver en del af kunstnerne. Og så var der afterparty og så vidt jeg husker, var det noget med farverige drinks, dans og ægte privatfest.

I går var jeg ramt. Ramt i en så voldsom grad, at jeg måtte tage mig en eftermiddagslur. Dem, der kender mig ved, at det er noget jeg aldrig gør. Jeg har svært nok ved at falde i søvn om aftenen. De præcis samme mennesker ved også, at jeg aldrig lider af tømmermænd og det skyldes nok en god blanding af held og, at jeg nærmest aldrig drikker mig helt i hegnet, for at sige det som det er. Men den seneste tid, har efterhånden budt på flere aftener, hvor den har fået så meget, som den kunne trække, at jeg nærmest har været fuld, når jeg vågnede. Beklager ærligheden, men den slags, skal der også være plads til herinde, ik? 😂

Som jeg har nævnt ved flere lejligheder i mine seneste indlæg, så skete der nogle ting i begyndelsen af sommeren, som fik mig til at træde ud af nogle gamle mønstre og sadle lidt om. Mest i forhold til, hvordan jeg lever mit liv. Jeg begyndte at sige JA til alt og ligge den kontrol, jeg altid har haft, fra mig. Det har været udfordrende på mange måder, men vigtigst af alt, så har det virkelig givet pote.

Jeg kan ærligt talt ikke huske, hvornår jeg sidst har grint så meget, som jeg har, den seneste tid og jeg har ikke tal på hvor mange sjove episoder og situationer, det har ført med sig. Jeg har aldrig været hende, der brugte hele ugen på at glæder sig til at det blev weekend, men nu er jeg pludselig der. Jeg elsker stadig hverdagene også, men når man pludselig siger ja til alt, så kommer der mange sjove weekendtilbud og mange muligheder opstår. Det er lidt af en spiral-effekt med den slags og den ene ting fører ofte til den anden. Ment på den måde, at èn weekend snakker man med en, der så tilfældigvis skal noget sjovt den næste. Hvis det giver mening?

At det så også har et par bagsider af medaljen i form af dage med tømmermænd og et kontoudtog der har lidt for mange transaktioner fra diverse restauranter og barer er en anden sag 😉

OM AT SIGE JA, WEEKENDEN OG ET OUTFIT 2

Men nok om alt det der, for det har jeg alligvel snakket rigeligt om herinde, den seneste tid og jeg ved egentlig ikke, om det overhovedet er interessant for jer at høre om.

SÅ vi kan jo også kigge lidt nærmere på hvordan jeg så ud i fredags. I dagstimerne, vel og mærke. Jeg var nemlig hoppet i sådan et helt rart og behageligt outfit med en simpel sweatshirt og et par løse jeans – en sikker vinder i min bog. Også på grænsen til liiiidt dovent, eller hvad man nu kan kalde det, men så kan det jo altid blive spicet lidt op med en jakke, der måske larmer lidt mere end alt det andet. Og det må man jo sige, at den her gør.

Jeg bliver næsten også nødt til lige at nævne min taske, som er en af dem, jeg er gået hen og blevet rigtig glad for. Den er fra Monki og koster sølle 200 kr. Da jeg klikkede den hjem i sidste måned, var det lidt af et sats, den kunne også se alt for plastisk-agtig ud i virkeligheden. Jeg synes at den gør alt andet end det og så har størrelsen også vist sig at være helt perfekt. Jeg overvejer endda, om jeg også skulle klikke den hjem i den grønne farve. Den kan altså noget.

Nu er det næsten blevet søndag aften og efter en hel dag, hvor jeg har solgt ud af garderoben på et loppemarked, trængte jeg til en aften på sofaen og masser af me-time. Men as we speak, er der lige tikket et tilbud om hygge og aftensmad hos min familie i Vanløse ind og nu hvor jeg siger ja til alt, så ved jeg godt hvad jeg skal.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

OM AT SIGE JA, WEEKENDEN OG ET OUTFIT 3
OM AT SIGE JA, WEEKENDEN OG ET OUTFIT 4
OM AT SIGE JA, WEEKENDEN OG ET OUTFIT 5
OM AT SIGE JA, WEEKENDEN OG ET OUTFIT 6
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments