WEWONDER ANNO 2011

Så er det sørme blevet tid til næste tilbageblik og jeg vil gerne starte med at sige, at jeg simpelthen er SÅ glad for, at I har taget så godt imod de her indlæg og det det gør mig virkelig glad, at I nyder at læse dem. I kan tro, at de også er sjove at lave, selvom det tager en halv dag 😉

I dag skal det handle om år 2011 som jeg husker som et ret godt og sjovt år. Jeg fik rejst en del og levede livet med fuld fart over feltet. Præcis som man skal, når man er 24 år. Det vår året hvor alt det her med bloggen for alvor tog fart. Jeg blev bedre til at tage billeder og min egen tøjstil, gik også fra at være katastrofal til ganske fin. Det var året, hvor jeg kom med i Bloggers Delight (for første gang). Det betød også, at jeg begyndte at tjene lidt penge på det og så vidt jeg husker, så arbejdede jeg deltid i COS og på Stylegallery ved siden af.

Mine fremtidsdrømme lå stadig inde for modeverden, mad var der ikke det store af, men jeg fik opbygget nogle venskaber, med flere af de piger, som jeg stadig ser flere gange om ugen. Se med engang <3
tilbageblik1

tilbageblik2

  • Og nu bliver det sjovt, for det her er resultatet af den dag, mit venskab med Sneglcille begyndte. Vi kom i kontakt med hinanden, fordi hun skulle bruge nogle modelbilleder til hendes daværende bureau og så spurgte hun, om Paw og jeg ikke ville hjælpe. Det ville vi naturligvis. Jeg kan tydelig huske dagen, hvor koldt det var, men også hvor sød og sjov jeg syntes hun var. Vi sluttede tidligt, fordi hun skulle hjem til sin 1-årige søn, Otto, som jo er en stor dreng i dag. Jeg kan også huske, at hun fortalte mig, at hun havde en lille blog, som hun skrev på i ny og næ. Den hed sneglcille 😉
  • I 2011 havde jeg tydeligvis stadig et mærkeligt forhold til Strømpebukser.
  • Sådan her så jeg ud på min 24-års fødselsdag. Stadig med et mærkeligt forhold til strømper.
  • Paw og jeg tog til Berlin I Maj måned og jeg havde lånt en fin bil af Peugoet. Vi havde virkelig en god tur og jeg lavede endda også hele en, to, tre dagbøger.
  • Jeg var på bloggertur til Malmø, som vist nok må have været min første “rejse” med bloggen. Det var altså en sjov tur og her jeg lærte mange af de andre piger at kende.
  • Jeg var til den ene smarte modefest efter den anden.
  • Jeg havde stadig ikke helt knækket koden i forhold til det der med at lave collager.
  • Selvom jeg ikke længere arbejdede på Costume, så blev jeg heldigvis stadig inviteret med til deres fester. Og hvor var vi altså bare unge.

tilbageblik3

tilbageblik4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments