Et anderledes outfit

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Som jeg tidligere har skrevet, var til fest i lørdags, i et noget anderledes outfit. Onepiece og de søde piger fra Polhem PR, havde nemlig inviteret til fest på Karel (en meget fancy klub midt i københavn). Inden festen havde jeg fået lov til at vælge, hvilken onepiece jeg gerne ville have. Jeg tog det sikre valg – grå. Jeg mødtes med de andre pæne bloggere inden festen og vi var, ærligt talt, lidt spændte på hvad det var for noget, det der. Men HOLD da op, det blev sjovt. Efter min mening et det er helt genialt PR-stund. En hel klub fyldt med mennesker i heldragter og endda under modeugen. Det kan man da kun komme i feststemning af. En anderledes aften, som skiller sig ud fra de fleste andre PR-events.

Desuden var min onepiece yderst behagelig at cykle hjem i kl. 5 søndag morgen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments