Lørdagsen outfit (vist på en lidt anderledes måde)

Photobucket

Photobucket

Jakke: Cos Kjole: Cos Jeans: Weekday Sko: Topshop Taske: Zara

Ofte er det Paw som tager mine outfitbilleder, og det kan godt være en lidt større udfordring end når f. eks er min far, søster eller veninder gør det. Manden er jo professionel fotograf, hvilket betyder at vi ofte kan blive uenige. Han vil gerne have smukke, kreative og anderledes billeder, hvor det vigtigste for mig er, at man kan se tøjet. Det lykkes dog altid at finde et kompromis og jeg synes at han er rigtig god.

Han har længe gerne ville lave en “outfit-video” men jeg har hele tiden været lidt kritisk og synes at det var at gøre et “stort nummer” ud af en simpel ting. I går fik han dog overtalt mig og jeg synes faktisk at resultatet er blevet rigtig fint.

Hvad kan i bedst lide? de gode gamle billeder eller videoen? Hvis i synes at i ideen er god, kunne jeg godt overvejer at lave nogle flere i fremtiden 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
43 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments