Berlin: Day 3 & 4

Jeg er tilbage i København og er ved at dø af træthed, efter en helt fantastisk tur. Det har været nogle vilde dage, som har stået på rigtig mange oplevelser. Fredag aften blev vi inviteret med til en KÆMPE fest, med de søde mennesker fra Agentur V. Det føltes som om at hele Berlins ungdom var samlet på et sted. Eller ihvertfald alle hipsters :)Lørdag stod på sol, shopping, vafler og afslapning rundt omkring i byen. Om aftenen tog vi til koncert med det danske band Annasaid (som jeg iøvrigt kan anbefale) Sammen med bandet, og nogle af dem fra Dùnè, endte vi en bar i Kreuzberg og sluttede af på en Shawarma bar. I dag har den endnu engang stået på roadtrip på de tyske motorveje og solpauser på diverse rastepladser. Her får i lige den sidste omgang foto-spam:

Billede 1

Lørdagens outfit som bestod af vintage shorts, A.P.C bluse, Vintage skjorte og Elin Kling for H&M læderjakke

Billede 2

Verdens hyggeligste Cafè, hvis man spørger mig. Den hedder Kauf dir glücklich og ligger i Prenlauer berg. Her serverer de kun vafler og is, men udvalget er stort. Bestemt et besøg værd.

Billede 3

Billede 4

Fotograften som filmer 🙂

Billede 5

Når man er i Berlin SKAL man ud og hoppe ved de høje jødesten

Billede 6

Micraen er klar til at køre hjem

Billede 7

Søndag, Tømmermænd, Rasteplads, Tyskland og McDonalds

Billede 8

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments