Last night

Photobucket

Aftenens menu

Photobucket

Fiona og jeg

Photobucket

noget af det bedste brød jeg længe har smagt. Brød er min livret.

Photobucket

Penny Police spillede en lille koncert. Hvis i ikke kender det, kan jeg kun anbefale at tjekke det ud

Photobucket

Mine borddamer.

Igår inviterede Diesel på en rigtig hyggelig middag. Jeg fik mig lidt a en overraskelse da jeg ankom til butikken. Jeg havde egentlig bare forventet et klassisk event, hvor man kigger lidt på tøjet, står og drikker et glas vin, spiser lidt sushi og tager hjem igen, men sådan var det bestemt ikke. Diesel have ryddet den ene del af butikken, så der var plads til opdækkede borde, et minikøkken hvor to kokke lavede mad og en lille scene med plads til livemusik. Jeg følte mig liiiiiidt underdressed da jeg ankom i søndagsstrik og flade støver. Men en ganske udemærket søndag, hvis i spørger mig 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments