Last night

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Her får i lige et par billeder fra i går, hvor jeg tog til fødselsdag i Whyred. Hele festen var rykket ud på gaden, da vejret viste sige fra sin pæneste side. Jeg eeeeeeelsker de lange forårsaftener og det får mig til at se endnu mere frem til Distortion og Roskilde.

Jeg var hoppet i orange, for første gang i laaaaaang tid. Jeg elsker virkelig farve tendensen, men jeg har haft lidt svært ved selv at bruge den i praksis. I går tog jeg chancen og det gik okay 🙂

Pictures from last night, where I passed by the Whyred stores birthdayparty. I was in orange for the first time this season.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments