So 70’s

so70s-1so70s-2so70s-3so70s-4so70s-5so70s-6

so70s-7

For et lille stykke tid siden, blev jeg kontaktet af den smukke model, Cecilie, som spurgte om jeg ville lave nogle billeder sammen med hende. Det sagde jeg naturligvis ja til og her er resultatet. Billederne blev skudt i MAX 10 graders varme og det synes jeg på ingen måde skinner igennem. Det kræver altså en ret dygtig model 🙂 Udgangspunktet er 1970erne kombineret med sæsonens tendenser. Hvad synes i om dem? kom endelig med jeres mening, godt som dårligt. Spørg endelig hvis i vil have info på tøjet.

Tak til INQ og Agentur V for lån af tøj.

Model: Cecilie R

Foto: Paw Ager

Styling: Mie Quist

Make-up: Karina Noa

Location: Fælledparken i København

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments