Lidt om alt det nye

Photobucket

 

Så skulle tingene endelig være ved at falde på plads. Som i nok har bemærket, er jeg, sammen med en håndfuld andre bloggere, rykket over på annoncenetværket Bloggersdelight. Jeg vil ikke kaste mig ud i diverse forklaringer og beskrivelser om hvorfor. Jeg tror at de fleste af jer kender konceptet 🙂 Det kommer heller ikke til at skabe de helt store forandringer. Alt blogging vil være som det altid har været, der kommer blot sket lidt forandringer i mit layout og så vil der også komme annoncer på bloggen.

Alt begyndelse er svær og der kommer derfor til at ske lidt forandringer i løbet af de næste par dage. Der kommer f. eks en topbar med nogle af de andre blogs fra netværket og annoncerne kan i heller ikke se endnu. Fortæl mig endelig hvad i synes? og hvis der er noget som i synes burde være anderledes eller hvis der er noget som ikke fungerer, så smid endelig en kommentar i kommtarteltet.

Bloglovin, Facebook og Twitter skulle gerne fungere som det hele tiden har gjort

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments