Lidt om alt det nye

Photobucket

 

Så skulle tingene endelig være ved at falde på plads. Som i nok har bemærket, er jeg, sammen med en håndfuld andre bloggere, rykket over på annoncenetværket Bloggersdelight. Jeg vil ikke kaste mig ud i diverse forklaringer og beskrivelser om hvorfor. Jeg tror at de fleste af jer kender konceptet 🙂 Det kommer heller ikke til at skabe de helt store forandringer. Alt blogging vil være som det altid har været, der kommer blot sket lidt forandringer i mit layout og så vil der også komme annoncer på bloggen.

Alt begyndelse er svær og der kommer derfor til at ske lidt forandringer i løbet af de næste par dage. Der kommer f. eks en topbar med nogle af de andre blogs fra netværket og annoncerne kan i heller ikke se endnu. Fortæl mig endelig hvad i synes? og hvis der er noget som i synes burde være anderledes eller hvis der er noget som ikke fungerer, så smid endelig en kommentar i kommtarteltet.

Bloglovin, Facebook og Twitter skulle gerne fungere som det hele tiden har gjort

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments