FASHIONWEEK DAY 1

IMG_6387IMG_6363

IMG_6351

Jeg startede dagen med brunch og smugkig på Stine Goyas Kollektion for Weekday. Det ser virkelig lovende ud. Desværre fik jeg ikke nogen gode billeder af det, men mon ikke at i kan se det et andet sted 🙂 Det lander i butikkerne til April

IMG_6367

Rikke og Trine fra Presenting

IMG_6375

Mig i kjole fra Asos, Vintage jakke og Acne støvler

IMG_6409

Søde eks-kollegaer; Costumes assisterende moderedaktør Anne Mønsted, Moderedatør Maiken Winther og Womans mode redaktør Charlotte Sandgren.

IMG_6397

Rosann og Herbert fra Agentur V

IMG_6415

Aktivister som demonstrerede til Copenhagen Fur Showet

IMG_6428

Mig i ALT for lidt overtøj (Lesson learned; jeg tager en tykkere jakke på i morgen)

IMG_6438

Jeg sluttede dagen af på Flottenheimer sammen med en sød veninde.

Alt i alt har det været en rigtig dejlig modeuge-dag, uden stress og overflade. Nu skal jeg lave en guide til Stylegallery, med alle de flotte mennesker, som jeg har spottet i dag. Jeg smider et link til den på Facebook siden når den er færdig, så husk at følge med.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments