Roskilde part 1.

Så er jeg klar med første update fra Roskilde Festival. Her er skønt og rart og solen skinner. Jeg har netop sat mig i mediebyen hvor der er stole og borde (luksus) og gratis kaffe (LUKSUS) Jeg arbejder, som sagt, for stylegallery, hvor jeg spotter seje mennesker. Det må siges at være et ok nemt job, eftersom her vrimler med fantastisk stil.

Her er lidt stemningsbilleder fra i går og i dag

Photobucket

Photobucket

Mig i vintage shorts, vintage strik, støvler fra Horze og Yvonne Konè taske.

Photobucket

Photobucket

The orange feeling

Photobucket

Man ved aldrig hvornår man får brug for et pandebånd (især når man lige har fået pandehår)

Photobucket

Man kan heldigvis også shoppe. Faktisk vil jeg kalde det for vintage heaven.

Photobucket

Jeg tjekker snart ind igen med en masse god festivalstemning. Husk at følge med på Facebook og Twitter hvor jeg opdaterer jævnligt.

Ha det godt så længe

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments