MINE 10 YNDLINGS

Normalt er jeg typen, der har har styr på tingene og vil også mene, at jeg er forholdsvis god til at administrere min tid. De sidste par dage er min tidsplan dog skredet en del, jeg har mistet mit store overblik, et par småting har drillet og jeg føler mig bagud og en smule stresset over min eksamen i næste uge. Med andre ord har mit humør ikke været på toppen. Præcis derfor tænke jeg, at bloggen her ville være det perfekte sted at sprede lidt optimisme. Man kan vel også kalde det en form for selvhjælp 😉 Herunder får I ganske enkelt en lille liste over 10 af mine yndlings. Så kan I jo også lære mig lidt bedre at kende..
 photo yndlings2_zps77899f8d.jpg

? Min yndlingssang: Comfording Sounds med Mew. Det har det været lige siden jeg hørte den første gang. Det er 9 minutters ren magi og den får så mange følelser og minder op i mig. Både på godt og ond. Hvis I ikke kender den, kan den høres HER.

 photo yndlings4_zps1c7bb068.jpg? Min yndlingsspise: Pizza. Altid. Morgen, middag, aften.

 photo yndlings6_zps0710e696.jpg? Mit yndlingssted: Ude godt men hjemme bedst. Jeg har været mange dejlige steder rundt omkring i verden, men det sted jeg har det aller bedst, er faktisk hjemme i min lejlighed. Jeg er så glad for, at jeg har formået at opbygge en lille hule, der giver mig den bedste følelse. Jeg kunne være her en uge i træk og stadig elske det. Et besøg eller to ville dog være dejligt 😉

 photo yndlings1_zps383194ff.jpg

? Min yndlingsserie: Breaking Bad. Aldrig har jeg været så besat et noget fiction. Den har det hele og hvis I ikke har set den, kan det kun gå for langsom med at komme i gang.

 photo yndlings10_zpsf852d425.jpg? Min yndlingsserie (part 2): Homeland. Næsten lige så god som Breaking bad. Og så bliver man samtidig lidt klogere af at se den.

 photo yndlings9_zps757bb35c.jpg

? Min yndlingsperson: Min lille nevø, Vilfred. At bliver moster er noget af det bedste der er sket for mig. I skrivende stund har jeg ikke set det lille smil i over en uge og jeg har ondt i hjertet af savn. Jeg tør da slet ikke tænke på hvordan det så må føles at blive mor.

 photo yndlings3_zpseadca8da.jpg? Mit yndlingsmærke: A.P.C. So French and so fine. Hvis jeg havde alle penge i verden, så shoppede jeg kun der. Jeg er så vild med hele universet, de klassiske og minimalistiske snit og de fine print og farver.

 photo yndlings5_zps97867dfb.jpg

? Min yndlingsplante: Palmer. Mon ikke de fleste nordboere har det sådan? Palmer er pæne, eksotiske og minder mig om gode stunder og masser af ferie.

 photo yndlings8_zpsf7558804.jpg? Min yndlingsdrik: Rødvin. Jeg kunne snildt drikke et glas rødvin hver eneste dag. Jeg bryder mig ikke om drinks og sprut og bryder mig slet ikke om at være fuld. Men smagen af rødvin, den får jeg aldrig nok af.

 photo yndlings7_zps8332b226.jpg? Min yndlingsgadget: Mit Samsung gear fit pulsur. Jeg bruger det på alle mine løbeture og det er så smart, praktisk og klogt, at jeg ikke ved hvad jeg skulle gøre uden. Det har klart gjort det sjovere at dyrke motion.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments