WEWONDER ANNO 2010

Som jeg annoncerede i sidste uge, så er der heldigvis kommet et par nye læsere til, nu hvor bloggen er rykket over til Bloggers Delight og derfor vil jeg, i løbet af de næste par uger, benytte mig af mine 7 års arkiver og give et lille tilbageblik i bloggines historie. I tog så fint imod mit første indlæg, hvor det var bloggens aller første leveår, det handlede og i dag er det blevet tid til at kigge tilbage på år 2010.

Det var et år, hvor der både skete en del ting på den private front og den karriere-mæssige. Jeg fik mit daværende drømmejob som modeassistent på Costume og det meste af efteråret arbejdede jeg i døgndrift, ulønnet. Det var en rigtig god oplevelse og jeg ser tilbage på det, som en sjov periode, hvor jeg bl.a fik et fint venskab med Lily, som var min fellow-assistent. Jeg fik afgjort mange gode ting ud af det, men hvis jeg kunne vælge i dag, vil jeg aldrig gøre det og det er med at arbejde ulønnet er så meget imod mine principper. Jeg var ung og uerfaren. Lad mig sige det sådan.

Det var også året, hvor jeg flyttede ind i min egen lejlighed og for alvor begyndte dyrke bloggens potentiale. Dengang var det stadig et helt nyt medie, mulighederne og de spændende samarbejder begyndte at vokse. Ja, det var en sjov tid – også selvom jeg gik i virkelig mærkeligt tøj 😉

wewonder1

I januar flyttede jeg ind i en lille 1,5-værelses lejlighed på Frederiksberg og der endte jeg med at bo i 4 år. Når jeg ser tilbage, kan jeg slet ikke forstå, at jeg har haft så dårlig smag i boligindretning, men dengang viste jeg gerne mit hjem frem i den ene og den anden boligreportage.

I februar var jeg til min 2. modeuge, sammen med en håndfuld meget unge blog-kollegaer. Det er tydeligvis ikke kun mig selv, der er gennemgået en forandring.

Jeg testede nye kreative måder at stille billeder op på. Godt at jeg ikke holdt fast i den form.

Det her?? NEJ bare NEJ

Jeg tog gerne outfitbilleder indenfor og var tydeligvis ret ligeglad med, om kameraet blev holdt lige og om vinklerne var behagelige for øjnene.

Allerede dengang havde jeg fået øjnene op for A.P.C.

Jeg ved simpelthen ikke hvad der skete for min smag i strømpebukser. Nu forstår jeg måske bedre, hvorfor jeg har det så stramt med dem i dag 😉

wewonder2

Jeg begyndte stille og roligt at interessere mig for det der med stemningsbilleder og blev da også en lidt bedre fotograf.

Igen, Strømpebukserne?????

Jeg besøgte Berlin for første gang.

Jeg delte et par billeder fra mine helt tidlige teenager-år.

Pludselig var det som om, at jeg fik en lille bitte smule bedre tøjstil.

Dengang havde jeg en drøm om at blive stylist og gik all in på det. Jeg havde talt med Maiken, som var moderedaktør på Costume, hvor jeg virkelig gerne ville arbejde. Hun anbefalede mig at style en masse billeder og sende dem med i min ansøgning. So I did og man forstår jo ikke helt, at de rent faktisk endte med at ansætte mig.

Jeg var på Roskilde og kørte festival-stilen anno 2010 helt ud.

I September rejste jeg til USA og Canada med min mor, far og søster. Det var sådan en god tur og vil ønske, at jeg havde taget mange flere billeder. Det blev dog til en enkelt dagbog.

Jeg arbejdede, som sagt, som modeassistent på Costume og delte lidt ud af, hvordan sådan en helt almindelig arbejdsdag kunne se ud.

Jeg var også til modeuge i Costume-regi og mødte de store seje internationale bloggere.

wewonder3

Jeg var modella for Just Junkies.

Jeg fik lov til at lege modella igen, da Paw, min daværende kæreste/ekskæreste, var i fuld gang med at opbygge sin karriere som fotograf.

Jeg sluttede året af med at have min sidste dag på Costume og med at reflektere over, at 2010 faktisk endte med at blive et ret begivenhedsrigt år.

Husk at I også kan se mit tilbageblik på år 2009 HER og i næste uge er det naturligvis 2011 som står for skud <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments