Fashionweek – Torsdag

Billede 1Billede 3Billede 4Billede 5Billede 6Billede 7Billede 8Billede 9Billede 10

Jeg vil ikke spamme jer med diverse billeder fra de forskellige shows. Når der alligevel er så mange fotografter, at de nærmest kæmper om pladserne er der jo ingen grund til at i ser mine, halvdårlige, billeder fra sidelinien. I stedet får i lidt stemningsbilleder, det håber jeg er okay 🙂 Det har været en rigtig god dag med masse af shows og smukke mennesker. Desværre har vejret ikke været tip top i år. Til Munthe plus Simonsen showet (som var udendørs) regnede det så meget, at jeg var sikker på at de ikke kunne fuldføre. Modellerne klarede det dog fantastisk og smilede og var glade. Det var næsten den bedste show-oplevelse so fare. Nu vil jeg ordne en masse Stylegallery og så vil jeg få noget søvn så jeg kan klare endnu en dag

1. Lily poser med flotte piger

2. Mig i bussen

3. Lily i bussen

4. Sko med strømpebukser udenover (hvis i forstår) det var flot 🙂

5. Lækker Cover Brunch

6. Mine flotte kollegaer

7. Smukke Hanneli

8. Regn til Munthe Plus Simonsen

9. Late night dinner.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments