BACK

370

Så er jeg tilbage efter en fantastisk Roskilde festival. Alt var som det skulle være: sol, sommer, glade mennesker, smukke mennesker, ulækkert mad, ulækkert telt, ULÆKRE toiletter og god musik (hvor man selvfølgelig kun fik set det halve af det som man havde planlagt) For mig var Muse, Kashmir og The Rumor Said fire festivallens opture. Faktisk var det også de eneste koncerter som jeg fik set fra start til slut.

Jeg har desværre ikke fået taget vildt mange billeder (af mig selv) så jeg fandt lige det her på Stylegallery, som min kollega Anne har taget. Det er fra i Fredags som var den eneste dag hvor man kunne holde ud at have tøj på. Jeg fik også selv spottet lidt piger til Stylegallery som i kan se lige her

Jeg håber at i også har haft en dejlig festival og at jer som ikke var afsted har nydt sommeren.

NØJ hvor jeg glæder mig til at vågne, gå i bad, tage make up og tøj på i morgen. Mest af alt til at føle mig REN 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments