Best of 2010

Billede 1

En af de rigtig gode ting ved at have en blog er, at man hver eneste dag arkiverer en del af sit liv, med billeder og beskrivelser. Hver gang jeg kigger tilbage i gamle indlæg, kan jeg tydeligt huske stemningen, inspirationen og hvorfor det netop lige var dèt indlæg jeg postede.

Da jeg skulle lave et indlæg som samlede op på 2010 det krævede jo selvfølgelig at jeg dykkede ned i arkiverne, hvilket resulterede i en “walk down memory lane”.

2010 har været et fantastisk år, som har budt på mange flere oplevelser end jeg nogensinde turde håbe på. Jeg har været i Berlin, New York, Toronto, fået min egen lejlighed og mit drømmejob. Stilmæssigt har jeg også udviklet mig en del. I starten af året var jeg besat af at mixe diverse farver og meterialer og gik en del efter Boho-stilen. I sommers var jeg besat af brun og brændte nuancer. Med tiden blev det mere og mere minimalistisk og lige nu kæmper jeg med ikke at være for kedelig, sort, hvid og grå 🙂

Når vi om en lille uges tid går ind i år 2011 har bloggen arkiver fra år 2009, 2010 og 2011. Tiden går stærkt og udviklingen har været tydelig. Jeg håber at jeg om et år kan lave et indlæg om endnu et fantastisk år. Tusind tak fordi i læser med, det betyder alt 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments