billedspam fra i dag

I går tilbragte Marie og jeg hele dagen inde i byen. Vi skulle finde en masse accessories til en fotoskydning til Costume, som vi skulle lave i dag. Jeg tror ikke at jeg lyver hvis jeg siger at vi have over 15 poser da vi var færdige. Mine arme var ihvertfald ret ømme. Slet ikke for at tale om mine fødder (jeg havde så også valgt at tage nye sko på som selvfølgelig resulterede i flere vabler. flot)

Billede 2

I fotostudiet i dag, hvor Marie lige står og beundrer et armbånd fra Balenciaga 🙂

Billede 3

Fotostudiet (meget spændende)

Billede 4

Det hele skulle jo tilbage til butikkerne i dag. Det klarede Lily og jeg på no time

Billede 5

Lily i MetroenBillede 6

Til sidst: mig, efter at alle poser var afleveret og vi kunne holde en velfortjent weekend.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments