Når der er mange grunde til at smile

Billede 1Billede 2

På trods af det triste sommervejr har jeg haft en skøn dag. Som jeg skrev i går har jeg fået nyt arbejde; jeg er startet som modeassistent på Costume og elsker det allerede. Jeg starter først fuld tid fra d. 1 Juli så lige nu er jeg på Costume når jeg har fri fra mit andet arbejde. Det var jeg i dag og udover at være med til at skyde billeder til bladet var vi også til presseevent hos Gina Tricot hvor der var SÅ mange flotte ting som snart kommer i butikkerne. Jeg viser lige et par ting i morgen. Derefter var vi til før-udsalg hos Gucci som Costume holdte. Nu er jeg virkelig træt og skal alt alt for tidligt op i morgen..

Ha en dejlig aften..

Mie

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments