THOSE DAYS

 photo IMG_1749_zpsd57d6cdb.jpg

Adlinks: Shirt: ASOS (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Mango (ON SALE HERE)

Øv bøv for et møgvejr vi har haft i dag. Jeg beundrer virkelig de mennesker, som kan have Ja-hatten på her midt i januar, hvor vi ikke har set solen i evigheder og hvor hver evig eneste dag byder på storm og regn. Sådan en vil jeg også være i mit næste liv. Heldigvis har jeg haft et par hyggelige ting på programmet. Bl.a pressedag hos Noise PR og et event med Kèrakstase. Min dag blev også lidt bedre af at jeg havde min nye og fine skjorte på. Den er altså bare rar, blød og pæn. Min taske er i øvrigt lige kommet på udsalg og koster næsten så lidt, at det er dumt at lade være.

Nu står den på dyner og Netflix – kunne jeg selv bestemme, så blev jeg liggende indtil Marts.

Kan I have en skøn aften ?

 photo IMG_1758_zps57b2f76e.jpg
[show_shopthepost_widget id=”502794″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments