VED VERDENS ENDE, PART 2

Så er det tid til den anden omgang billeder, fra turen til det nordligste Norge, som Kat og jeg var på for et par uger siden. Den første del kan I læse HER hvor jeg også fortæller lidt mere om hvorfor vi var deroppe.
 photo IMG_1050_zpsvhyojqxh.jpg

I bedste Titanic-stil ved spidsen af skibet. Iført min yndlings-regnjakke fra Helly Hansen og de fantastiske vandrestøvler.

 photo IMG_1002_zps8uyuppmt.jpg

En af de mange små og ret så smukke soverbyer, som ligger hele vejen langs kysten. Hvis man trænger til lidt ro i sjælden, så er Nordnorge stedet at tage hen 😉

 photo IMG_1068_zpsc247ouml.jpg

En af dagene stod vi op kl. 5 om morgenen, for at tage en tur til Nordkapp. Altså det nordligste punkt i Europa. Vi fik fortalt, at der normalt er skyet og diset deroppe, men vi må have valgt den helt rigtige dag, for vi fik set det kendte plateau i smukt sollys. Desuden inkluderede turen også en alt for lækker morgenmadsbuffet, som jeg selvfølgelig også dokumenterede.

 photo IMG_1005_zpsrd1zlwkj.jpg

Vælger man at rejse med Hurtigruten, skal man lige være opmærksom på, at aldersgennemsnittet er omkring de 60 år og vi følte os til tider en kende malplacerede. Dog skal det siges, at jeg sjældent har mødt så mange søde mennesker og vi fik hurtigt mange venner. Både blandt de andre passagerer og det venlige personale.

 photo IMG_1009_zpsrtyshtbq.jpg

Kat ser helt skarp ud i den farverige jakke fra Helly Hansens vinterkollektion.

 photo IMG_1034_zpssxjxvgyc.jpg

Vi har mange gode ting til fælles, Kat og jeg, og en af dem er kærligheden til øl. Sådan en nød vi også i ny og næ mens vi sad og kiggede ud på den smukke natur vi sejlede forbi.

 photo IMG_1028_zpseqegnsqo.jpg

Mig i bedste trucker-stil. En af dagene var vi ude og køre på sådan nogle lidt mortorcykel-agtige køretøjer (jeg kan virkelig ikke huske hvad de hedder) Turen gik fra kysten gennem fastlandet og op til den russiske grænse. Det var virkelig spændende vores guide var virkelig god til at fortælle en masse historier om russerne og deres forhold til Norge.

 photo IMG_1077_zpsgvabnnsr.jpg

Natur, natur, natur…

 photo IMG_1075_zpsmmaroddw.jpg

…og natur..

 photo IMG_1096_zpsjgmhybre.jpg

Som I nok kan fornemme, så kunne jeg ikke helt holde mig væk fra dækket 😉 Her iført den varmeste jakke fra Helly Hansens kommende vinterkollektion, de gode vandrestøvler (som var det eneste fodtøj jeg havde på i 4 dage) og en lækker grå bluse.

 photo IMG_1100_zpsfs6z72wu.jpg

 photo IMG_1148_zpsi59equ72.jpg

Som jeg også nævnte i det tidligere indlæg, så var en af de ting jeg lærde på rejsen, hvor fantastisk livet med rygsæk kan være. Ingen ømme skuldre og ingen dumme stropper der falder ned. Rimelig heldigt for mig, nu hvor der kun er lidt mere end en uge til at jeg for alvor kaster mig ud i bagpacker-livet 😉

 photo IMG_1111_zps9sunuist.jpg

I Tromsø lufthavn, på vej hjem fra 4 anderledes, spændende, smukke, udfordrende og sjove dage.

Tak til Hurtigruten for turen og til Helly Hansen for at holde verdens største frossenpind varm.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments