BLISS

 photo P7200108_zps8pnykbyc.jpg

I sidste uge slog jeg pjalterne sammen med min søde og skøre familie, rev et par dage ud i kalenderen og tog et smut i sommerhus ved den jyske vestkyst. At være i sommerhus er noget nær det bedste jeg ved og jeg elsker virkelig den ro, man oplever derude.

Det var også her, at jeg for alvor faldt til ro efter min rejse. Dagene efter jeg kom hjem var tæt pakkede og jeg skulle helst nå at se så mange mennesker, som overhovedet muligt. Jeg var nærmest kun trådt ind i sommerhuset, da jeg mærkede trætheden komme buldrende og jeg blev helt salig og tung i kroppen. Jeg tror, at jeg trængte til det.

 photo P7200129_zps7udcq9jq.jpg

Min mor og lille nevø <3

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-25 kl_zpsvifvymgy.jpg
Min far og svoger er heldigvis lige så glade for at løbe som jeg. Faktisk er det blevet lidt af en tradition, at vi tager et par ture, når familien er samlet. På sommerhusturen løb vi et par ture langs vandkanten ved det smukke, fascinerende og magtfulde vesterhav. Selvom det var en anelse køligt, hoppede vi i vandet. Da jeg lå der i bølgerne kan jeg huske, at jeg tænkte, at hvis man kunne gøre det hver eneste dag, måtte man virkelig være et lykkeligt menneske.

 photo P7200099_zpsufvcabzz.jpg

Jeg var hoppet i den fineste kjole fra Pieces og sko fra Superga.

 photo P7200083_zpsfmkalzpw.jpg

 photo P7200124_zps196cgn01.jpg

Så var jeg selvfølgelig også lykkelig over at få lov til at tilbringe lidt kvalitetstid med min lille øjesten, Vilfred. Ej hvor jeg dog savnede ham da jeg rejste. Til sidst gjorde det helt ondt, når man søster blev ved med at sende billeder og snaps. Jeg var så bange for, at han ikke kunne kende mig, når jeg kom tilbage. Det kunne han heldigvis og hang på mig hele weekenden <3

 photo P7200078_zps4sghnlrl.jpg

 photo P7200086_zpscsrd32x2.jpg

Lille Vilfred og Morfar

 photo P7200102_zpszrhqsqgs.jpg

 photo P7200110_zps1hnzu5ib.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments