WEWONDER ANNO 2013

Igen igen er det blevet tid til at kigge tilbage i bloggens arkiver og i dag skal det handle lidt om år 2013. Et år, som på mange måder slet ikke føles så langt væk og da jeg gennemgik alle mine indlæg, kom jeg i tanke om stunder, oplevelser og rejser, som faktisk føltes som om de var i går.

2013 var et godt år og især sommeren, husker jeg som noget særligt og som en rigtig god en. Måske handler det om, at det var den sommer, jeg farvede mit lange hår helt lyst 😉 Det var et år hvor jeg rejste en del, fandt ud af at, jeg skulle være moster og var ulykkelig forelsket. I starten af året genoptog jeg mine studier på RUC og bloggen fungerede som mit studiejob. En ret god kombi, så vidt jeg husker.

Husk at I kan læse mine andre tilbageblik her: 2009, 2010, 2011 og 2012
134

131

132

133

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments