STYLE AWARDS

 photo IMG_6311_zps8ad3dbc6.jpg

 photo IMG_6315_zps548820a7.jpg

 photo IMG_6319_zpsda1c4925.jpg

 photo collage_zps145d9249.jpg

Som lovet kommer her lidt billeder fra ELLE Style awards, som blev afholdt i går aftes. Jeg blev inviteret med ret kort varsel og da jeg så, at dress-coden som sagde Galla, var jeg lost. Jeg kunne selvfølgelig have smidt alt hvad jeg havde i hænderne, for at finde den perfekte kjole, men vigtigere var det jo heller ikke. Heldigvis har jeg denne sorte, simple sag hængde i min garderobe og den redder mig gang på gang. Skoene er fra Zara og øreringene er fra Anna Dello Russo for H&M.

Det er iøvrigt Medina, der står på scenen. Bare så der ikke er nogen af jer, som tror at jeg vandt en pris 😉

Here you go. A few pictures from last nights style award. I was invited with a very short notice and didnt have time to find the perfect dress. Thank god that I have this perfect LBD from COS in my wardrope.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments