PROJEKT BLONDE #2

 photo IMG_6197_zpscc6e58d3.jpg

 photo IMG_6196_zps37175f08.jpg

 photo IMG_6192_zps7c654404.jpg

 Jeg startede projekt blonde tilbage I Marts, hvor jeg fik den første omgang farve. I kan læse mere om hvordan det gik til lige her. I går blev det farvet for 2. gang og det er nu blevet en del toner lysere. Jeg har endnu engang fået det lavet hos Frisør Saco i Fiolstræde af den meget meget dygtige og søde Mette. Jeg har efterhånden prøvet en del frisører i mit 26 år lange liv og Saco er uden tvivl en oplevelse, som slår de andre med mange længder. Og det er altså ikke bare noget jeg siger. Der ser service, god kaffe, hygge, god stemning og vigtigst af alt: Der bliver lyttet til hvad man siger.

Den 2. omgang forløb således, at der blev lagt en hel masse tynde striber som blev afbleget. De sad i håret i en halv timestid. Herefter blev håret vasket 2 gange og til sidst blev der lagt en kølende glossing (fra Wella, hvis nogen skulle være interesserede) som kølede og blegede resten af håret. Det er altså det der giver effekten af helfarvening. Den sad i håret i ca. 10 min.

Om jeg er glad for det? MEGET GLAD. På billederne ser det selvfølgelig meget nyfarvet ud og det er det jo også. Om et par dage er det faldet bedre til og looket vil være lidt mere naturligt. Om det skal have endnu en omgang ved jeg ikke endnu. Nu vil jeg lige lade solen blege det lidt. Jeg er i hvert fald mere klar til sommer end jeg længe har været.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments