LAST NIGHT

 photo P1030012_zpsafb197f3.jpg
 photo P1030001_zps7ebcd57c.jpg
ecco_zps7db12f2b photo ecco_zps7db12f2b-1_zpsf04a1d3f.jpg
 photo P1030004_zpsd9dff4df.jpg

Et af vintermodeugens højdepunkter er uden tvivl, Ecoo Style Awards, hvor Ecco giver en pris og penge til en kvinde, som gør en forskel. I år blev det afholdt på Københavns rådhus og det var lige så fantastisk som jeg havde håbet at det ville blive. Folk kom I de fineste outfits, maden var fantastisk og stemningen var i top.

Som I også kunne se her, havde jeg lånt den smukkeste blondekjole fra Ganni. Det eneste dårlige jeg har at sige er, at belysningen ikke var specielt fotovenlig – men I skal da ikke snydes for lidt billeder.

One of the best things about the winter fashion week is the ECCO Style Awards. It was held yesterday in beautiful surroundings. The food was amazing and everyone looked so beautiful. I was wearing an amazing lace dress from Ganni.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments