ABOUT THE HAIR

 Først og fremmest vil jeg gerne sige 1000 tak for alle de søde kommentarer I har lagt om mit nye hår. Både her på bloggen, Facebook og Insta. Jeg har fået rigtig mange spørgsmål om farven, processen, hvor, hvem, hvordan, hvorfor osv. og nu vil jeg forsøge at besvare dem alle…

Hvorfor blond? Tjaa… hvorfor ikke? Det er noget jeg altid godt har kunne tænke mig at prøve og nu skulle det bare være. Hvis man er mørkhåret vil man gerne være blond og omvendt. Er det ikke ofte sådan? Desuden var jeg også gået lidt død i mit hår og trængte bare til at prøve noget nyt. Når det så er sagt, må jeg indrømme, at jeg længe har været fascineret af de lyse og blonde skandinaviske look og nu ville jeg også være med.

Hvem har lavet det? Jeg fik det lavet hos frisør Saco i Købmagergade, som jeg på alle måder kan anbefale. Allerede fra mit første møde, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg var i trygge hænder og jeg var ikke det mindste nervøs, da vi skulle i gang. Hende som lavede mit hår hedder Mette og er både sød, snaksagelig og har pænt hår.

 photo hair_zps26808d58.jpg

Hvordan er det lavet? Som I kan se på billederne, er der faktisk bare lagt nogle striber. Der er lagt to forskellige nuancer. Den ene er en farve og den anden er afblegning. På billedet i midten kan I se, at det slet ikke er alt mit hår som er farvet og på daværende tidspunkt, kunne jeg ikke se hvordan det kunne give en helhed.

Det gav dog mening til sidst, hvor hele mit hår blev vasket i noget de kaldte Glosher, som er en shampoo, der også indeholder en kølende farve. Den sad i mit hår i ca. 10 min og da den blev skyllet ud, var jeg pludselig blond.

 photo hair2_zps67d6a68c.jpg

Skal du være mere blond? Ja, det er planen. Lige nu skal det lige vokse på mig. Men det er planen at det skal have endnu èn eller to omgange så jeg bliver “rigtig” blondine til sommer. Vi valgte dog at gøre det ad flere step, for at skåne håret bedst muligt.

Skal du være blond for evigt? Det vil tiden vise. Til at starte med var det kun et sommerprojekt og planen var, at jeg skulle være brunette igen til efteråret. Lige nu er jeg dog rigtig glad for det.

Jeg håber at det besvarede de fleste spørgsmål. Ellers går I bare amok i kommentarfeltet 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments