A PRETTY PERFECT DAY

Jeg havde den bedste dag på Roskilde i går og alting flaskede sig, lige fra det øjeblik  jeg kiggede ud af vinduet og så solen stå høj på himlen. Jeg kan allerede nu konkludere, at jeg er meget stor fan af en enkelt dag eller to på festival, frem for en hel uge i marken.

 photo IMG_7269_zps64cbbb1f.jpg

Jeg ankom før de fleste telte vågnede og startede med en god omgang kaffe.

 photo IMG_7270_zpsf2d7d7fb.jpg

Sammen med hende her og hende her.

 photo IMG_7316_zps866ed6b1.jpg

Mit outfit så således ud og jeg var endnu engang hoppet i den stribede skjorte. Det er altså ikke helt nemt at strikke et outfit sammen til en enkelt dag på ROS. Det skal både kunne klare den ekstreme varme og de kølige sommernætter. Det gik heldigvis ganske fint og jeg var endda så fornuftig at tage en jakke og et par shorts med i tasken..

 photo IMG_7311_zps497bae47.jpg

 photo IMG_7279_zps5aede0e4.jpg

Og pludselig var jeg ude i Campen. Havde ellers aftalt med mig selv, at jeg ikke ville bevæge mig ud i de ekstreme områder. Men i ved ved hvordan det går, når musikken spiller, solen skinner og man får stukket en kold Tuborg i hånden.

 photo IMG_7286_zpsb4eafb74.jpg

 photo IMG_7320_zps94539155.jpg

Dén følelse man kun får èn gang om året – The orange feeling. Troede aldrig at jeg skulle sige dette, men Metallica VÆLTEDE Roskilde og gav en af de bedste Koncerter, jeg længe har været vidne til.

Har I være afsted i år?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments