HELENA & I

 photo helena5_zps2e0c0ab5.jpg

 photo helena3_zps55044f25.jpg

 photo helena1_zps9da0c4e7.jpg

 photo helena4_zps3c849363.jpg

I fredags havde jeg den store ære at møde èn af verdens smukkeste kvinder. Nemlig selveste Helena Christensen. Sagen er nemlig den, at Louis Nielsen igen i år sætter fokus på det at bære Briller med stil, og i den forbindelse, har Helena Christensen udvalgt en håndfuld stilfulde briller, som kan ses i Louis Nielsens butikker. Som I kan se på det nederste billede, gav jeg brille-looket et forsøg 😉

I år deltager jeg i konkurrencen om at blive årets Louis Nielsen brille blogger, hvor jeg vil blive stillet nogle udfordringer over sommeren. Den første var at møde Helena Christensen. Jeg synes at det gik meget godt 🙂

Du kan også deltage i konkurrencen om årets brille-look. Alt du skal gøre er at uploade et billede af dig selv (med briller, selvfølgelig) på Louis Nielsens Facebookside. Der er de vildeste rejse-præmier på højkant, skulle jeg hilse og sige. Behøver jeg at sige mere end New York, London og Tanzania?

Sponsoreret

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments