MONDAY SELFIE

 photo selfie_zps20c658df.jpg

Her får I lige et alternativt outfitbillede. Selfiestilen. Hvis I følger mig på Insta @Miekirstinequist har I nok allerede set det og så beklager jeg for dobbeltpost. Min lange, varme og uldne cardigan er fra COS og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den kommer til at blive brugt flittigt hele vinteren. Den kan købes HER og kan virkelig anbefales. Desuden er den et noget billigere alternativ til Acne’s version.

Hele min uge står på Intensiv projektskrivning, så jeg ligger vandret for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det skal nok gå og nu er der under en uge, til aflevering og en lang og velfortjent juleferie. JUHU.

Kan I have en dejlig dag <3

This is how I looked yesterday – in the selfie way. This week is all about a big school project so im quite busy making everything run around. In less than i week im starting my holydays and I cant wait. Have a great day <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments