WEWONDER ANNO 2012

Det er blevet tid til det næste tilbageblik i bloggens historie og i dag skal det handle om år 2012. Et godt år, hvor der virkelig skete mange ting i mit liv. Den største af dem alle, var nok, at jeg tog en beslutning om at flytte til Berlin. Helt alene og uden at kende nogen som helst dernede. Selvom jeg virkelig var glad for mit liv herhjemme og havde mange gode venner og spændende ting kørende, så trængte jeg til at prøve noget nyt og til at få lidt luftforandring. Jeg tror det handlede om, at det var den alder, hvor mange af mine venner, tog et semester i udlandet i forbindelse med deres studier og det inspirerede mig naturligvis. Det viste sig at være en virkelig god beslutning, som jeg, her flere år efter, stadig er vildt taknemmelig over, at jeg tog.

Derudover, var det også et år, hvor jeg rejste en del. Både med venner og familie. Jeg arbejde deltid i COS, samtidig med at jeg kørte bloggen på fuld speed og gik til det ene blogevent efter det andet. Modeugerne deltog jeg også i med glæde. Det var året hvor jeg fyldte 25 år og levede egentlig bare livet fuldt ud. Se med engang. Og husk at i kan se mine andre tilbageblik her: Wewonder anno 2009, Wewonder anno 2010 og Wewonder anno 2011.

ww121

ww122

ww123

ww124

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments