Stemningsbilleder fra de sidste par dage

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tiden går dejligt langsomt hernede. I ved, på den der helt okay måde, hvor man ikke laver andet end at slappe af og kun skal tage stilling til hvornår man skal spise og om vinen skal være rød eller hvid og om dagen skal tilbringes ved poolen eller på standen.

I dag var vi dog ret “vilde” og tog ud på et marked som vi hurtigt forlod igen. Det var umuligt at tale sammen, fordi diverse gadesælgere konstant blandede sig og  hev os ind i deres butikker, for at se deres nye “louis Vuitton” tasker. Men den slags skal man nok tage med, når man vælger at tage på charterferie.

Apropos charter, så bor vi på sådan et rigtig Resort, med all inclusive og alt det der. Det er altså noget af et socialt eksperiment at tage på sådan en slags ferie. Du lander i en flyver sammen med 100 andre danskere, bliver sat af på et hotel og bor samme sted i en uge. Men begynder så småt at finde ud af hvad folk hedder og hvilke typer de er uden at man egentlig har snakket med dem. Det kan man få meget sjov ud af, skulle jeg hilse og sige 😉

Jeg håber at i har det godt hjemme i Danmark. Jeg har hørt lidt om at solen skinner. Kan det passe?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments