SUNDAY LOOK & MONDAY QUESTION

IMG_5008_zpsa66fe8a0

outfit_zpsfda2336f

IMG_5023_zps465a083d

Knit: Ganni Skirt: Monki Shoes: Urban Outfitters

Her er mit outfit fra endnu en dejlig søndag i Berlin. Blusen er fra Ganni og jeg fik den i gave til deres bloggerevent under modeugen. Jeg elsker den virkelig. Både farven og formen er noget af det skønneste, og så ser den bare virkelig lækker ud.

Der er dog lige et enkelt MEN og et lille spørgsmål til jer. Den er lavet af angora og det samme gælder DENNE bluse. Jeg er virkelig glad for dem begge, min lige nu er der rødt og lyserødt fnuller over hele min garderobe. Jeg vidste godt at Angora fælder, men der må da være et eller andet man kan gøre. Jeg har forsøgt med fryser-tricket og det hjalp også lidt. Men der må da være en bedre løsning. Måske skal det bare “slidet” væk? hvis noget af jer har erfaring eller gode råd de vil dele, så vil jeg meget gerne høre fra jer?

This is an outfit from another lovely sunday here in Berlin. I was wearing my lovely knit from Ganni, that I was lucky to get at their event doing Fashionweek in Copenhagen. I really love it, but unfortunately the material is angora and now it is all over my wardrope. If you have any advice about how to make it better, I would love to here from you?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments