BERLIN STATUS, PART 2

IMG_4819

Jeg tænkte at jeg lige ville følge op på DETTE indlæg, som jeg skrev for en uge siden. Jeg har det stadig godt hernede. Rigtig godt. Det hele føles mere og mere som en almindelig hverdag. Jeg er stadig meget forelsket i det område jeg bor i og er over lykkelig over at have verdens bedste roommate, som heldigvis også elsker at tage outfit billeder.

Arbejdet er også fint. Selvfølgelig er sproget en kæmpe udfordring, både socialt og fagligt. Jeg forstår næsten alt tysk, men jeg har svært ved at tale det. Heldigvis taler de fleste unge perfekt engelsk, så for det mester taler de til mig på tysk og jeg svarer på engelsk. I går mødte jeg forresten en tysk læser da jeg var på arbejde. Det var altså en lidt skør oplevelse.

Der er selvfølgelig også ting som er svære og knapt så gode. F.eks har vi stadig ikke fået internet i vores lejlighed. Det tager 2-3 uger at bestille. Derfor stjæler vi noget fra en Cafè som ligger I vores bygning, men det slukker hver dag kl. 21 og fungerer absolut ikke optimalt. Derfor er det heller ikke helt nemt at være den bedste blogger, men jeg gør det så godt jeg kan. For et par dage siden smadrede jeg også skærmen på min Iphone og det koster over 1000 kr. at få lavet hernede. Selvfølgelig skal den slags ske når man er ikke er hjemme.

Jeg har fået en del mails ang. tips til gode steder i Berlin. Der er sikkert mange af jer som skal herned i Efterårsferien, så jeg vil bestræbe mig på at få lavet en guide til de bedste shoppe og spise steder inden.

Hvis I har andre spørgsmål, skal i endelig ikke holde jer tilbage.

Kan i have en dejlig søndag ? Jeg tjekker ind igen i morgen med et par outfit billeder.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments