JUST ANOTHER WEDNESDAY

IMG_0841

IMG_0888

outift

IMG_0891

I går landede jeg i Venedig, som virkelig er noget af det smukkeste jeg nogensinde har set. Jeg har faktisk været her 2 gange før, men det er over 10 år siden og som barn ser man nok ikke helt de samme ting. Det er som om, at hver gang man drejer om et hjørne, kommer der noget smukkere end det man lige har set. Jeg skal nok prøve at lade være med at spamme jer med for mange feriebilleder. Husk at følge med på Facebook og Instagram (Miequist1) hvor jeg har vist billeder af de fineste små kroge og detaljer.

Kan i have en dejlig dag?

Im in Venice and this is really one of the most beautiful things I have ever seen. I have been here before, but its more than 10 years ago I as child you dont see that kind of things, i guess.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments