I’M RIGHT HERE

IMG_1231-1

Godmorgen, flotte mennesker. Nogen af jer har måske bemærket, at jeg ikke har været så hurtig på tasterne de seneste par dage. Jeg hader at forsømme bloggen, med af og til kan det blive nødvendigt. Jeg har brugt dagene på at tage afsked med de mennesker, som har været en del af mit liv de seneste 4 måneder. Jeg bliver ALDRIG god til at sige farvel.

I skrivende stund, er min mor og søster på vej til Berlin for at hente mig og køre mig hjem til Danmark, hvor jeg bliver, for good (i denne omgang) Selvom det er trist at tage afsked med et sted, hvor man har haft så mange gode oplevelser og mødt så mange spændende mennesker, kan jeg ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at komme hjem til Danmark. Jeg har ikke set andet end Berlin siden jeg kom i sensommeren og kan nærmest ikke huske, hvordan verden udenfor ser ud. Bedst af alt bliver dog gensynet med mine venner og familie, som jeg til tider har savnet så meget, at det gjorde ondt i kroppen.

De sidste to dage skal jeg tilbringe med min mor og søster og på at se og gøre de ting jeg mangler hernede. Lørdag vender jeg tilbage til Danmark og jeg kunne ikke ønske mig et bedre tidspunkt at komme hjem på end JUL. Derfor vil jeg meget passende slutte indlægget af med den bedste julesang i verden ?

Kan I have en skøn dag ? Jeg tjekker ind senere eller i morgen

YouTube video

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments