Svar på spørgerunden, part 1

Så er jeg klar med de første svar på spørgerunden. I har været super seje til at stille spørgsmål og alle jeres kommentarer varmede meget. I er altså søde, ja i er så ? ? Jeg har delt svarene op i forskellige emner og to indlæg. Her kommer det første:

 MODE

Photobucket

 Har du nogensinde været model for en kampagne eller for en tøjmærke?

Altså for et par sæsoner siden var jeg model på et par kampagnebilleder for mærket Just Junkies. Det er det eneste. Ellers ikke 🙂

Har din stil altid været minimalitisk?

Absolut ikke. Jeg har været igennem mange perioder. I de tidlige teenagerår var det “Britney-stilen” med mavekorte bluser som jeg lod mig inspirere af. I gymnasiet var det hippiestilen og de seneste par år har jeg vist også været igennem et par stil-skift. Det kender i sikkert godt 😉

Photobucket

Hvor mange penge bruger du på tøj/sko om måneden?

Det er meget forskelligt, men nok lidt for mange. I snit vil jeg sige mellem 2000 og 3000 kr.

Hvor shopper du helst på nettet?

Topshop er nok min yndlings webshop. Jeg er vild med at det er SÅ meget billigere end hvis man shopper i butikkerne i Danmark. Desuden synes jeg, at de er rigtig gode til at fange tendenserne til fantastiske priser og jeg elsker at der kommer nye varer hver dag. Ellers benytter jeg mig også af Asos, Zara og COS.

hvilke hud/makeupprodukter bruger du?

Ikke rigtig nogen bestemte. Jeg går faktisk ikke så meget op i det. Jeg bruger ofte en pudder fra clinique og ellers bruger jeg egentlig bare hvad jeg har og hvad jeg finder på tilbud. Jeg er ret cheap når det kommer til den slags 😉

Hvad er dit yndlings tøj- og skomærke?

Uhh…. jeg kan ikke kun nævne èt, men mine favoritter er bl.a A.P.C, COS, H&M, Zara, Topshop, Peter Jensen, Carin Wester, American Apparel og DANSK.

Hvis du skulle bytte gardeobe med en anden person (gerne kendt) hvem skulle det så være?

Alexa Chung eller Elin Kling. Very klichè but very true

Hvad for noget tøj skal i din garderobe til sommeren 2012?

Helt sikkert en masse pastelfarver – det er jeg meget klar til. Desuden skal jeg også være meget bedre til at købe kjoler.

Hvilke butikker shopper du mest i?

Den er nem: COS, H&M, Zara Topshop og genbrug.

Hvordan er din boligstil?

Ikke sådan helt vild fantastisk. Desværre. Jeg var ret fattig da jeg flyttede ind, så jeg har aldrig fået købt mig nogle fine møbler og den slags. Der er mange farver og mange pastelfarver. Det er vist den bedste beskrivelse jeg kan komme med 🙂

Hvad er dit yndlings item?

Det svinger meget, men jeg har længe været rigtig glad for min slangeskinds taske fra Zara, mine sorte herresko fra COS og mine, ret nye, bikerboots fra Topshop

Photobucket

BLOGGEN

Hvorfor hedder din blog WeWonder?

Ja, det er egentlig et godt spørgsmål. Vi startede jo to. Mig og min veninde Cecilie. Vi havde rigtig svært ved at finde et navn og det måtte gerne indeholde ordet “wonder” En dag kom Paw på idèen at den skal hedde Wewonder og det syntes vi lød meget godt. Så derfor. Det har ikke nogen bestemt betydning 🙂

Hvorfor stoppede hende du bloggede med i starten?

Det var Cecilie, som er min rigtig gode veninde. Jeg tror faktisk ikke at der var en specifik grund. Jeg brændte nok bare mere for det og bloggede en del mere end hende. Det løb bare nok ud i sandet og føltes helt naturligt. En dag besluttede vi bare at jeg fortsatte alene. Så no drama, desværre 😉

Hvordan ser fremtiden ud for bloggen?

Jeg fortsætter så længe at jeg synes at det er sjovt og så længe at der er så meget udvikling og mening med det. Bloggen har ændret mit liv på rigtig mange måder og givet mig utrolig mange oplevelser og gode venner. Derfor giver det rigtig god mening for mig, at jeg bruger så meget tid og energi på det som jeg gør og jeg håber at vi kun har set toppen af isbjerget.

Regner du med at du på et tidspunkt kan leve af at blogge?

Det kan jeg desværre ikke forudse, men jeg håber og jeg kan også sige at det går i den rigtige retning 🙂

Hvilke blogs/tumblrs læser du fast?

Jeg læser MANGE blogs og der er mange virkelig mange gode derude. For lige at nævne et par stykker: Elin kling, Passionsforfashion, Vildekaniner, Fashiontoast, Fredesblog, Adeliè, Sneglcille og ca. 200 andre 😉

Hvornår startede du bloggen og hvorfor?

Jeg startede i August 2009. Jeg bliver ofte spurgt om hvorfor og det er faktisk lidt svært at svare på. Blogging var helt nyt dengang og jeg tror bare at det tiltalte mig meget. Desuden har jeg nok syntes at jeg havde noget nyt at tilføre til blog-verden 😉

Hvordan fik du mange læsere, og kom med i BD?

Læserne kom af sig selv. Stille og roligt og det tog ret lang tid. Det handler vist bare om at have tålmodighed og ikke give op. Jeg kom med i BD da jeg fik tilbudet – pretty simple 🙂

Photobucket

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments