WHITE LACES

IMG_0940

IMG_0944

IMG_0939

IMG_0925

Det er så varmt hernede, at det nærmest er umuligt at bære almindeligt tøj. Derfor er mine outfit også ret simple 🙂 I går var jeg hoppet i en af mine yndlings sommerkjoler – nemlig min hvide blondekjole fra Monki. Jeg er stadig helt forelsket i Venedig og som i kan se, kunne jeg heller ikke læde være med at smide et enkelt billede, af en af byens mange små kroge, ind i indlægget.

The temperature here in Venice is so hight that it is impossible to wear normal clothes. Thats why my outfits are so simple these days 🙂 Yesterday I was wearing my lovely lace summer dress from Monki. Im still totally in love with this city and just had to post a picture of one of its cute and quiet little corners.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments