New love

Photobucket

Photobucket

Nogen af jer kan måske huske, at Christina og jeg var på besøg hos Malene Birgers hovedkontor i sidste uge. I kan se indlægget HER. Vi var så heldige at få lov at vælge lidt ting fra den kollektion, som er i butikkerne nu. Jeg fik bl.a denne taske som gjorde min dag ekstremt god. Jeg har kigget på den længe og har overvejet at købe den flere gange. Et eller andet sted er den jo slet ikke mig. Den er enormt pyntet og MEGET feminin, men jeg elsker den virkelig. Jeg synes altid at jeg har manglet en taske som ikke bare var simpel og sort. Den er allerede blevet brugt flittigt 🙂

Nu må jeg hellere se at komme i bad, i aften står den på madklub med mine søde veninder. I må også have en skøn aften ?

I last week, when Christina and I visited the Malene Birger i got this bag. It really made my day better..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments