WINTER LAND

IMG_1231

outfit-51

IMG_1212

IMG_1226

Coat & Knit: COS Jeans: Mango Bag: Alexander Wang Scarf: COS

Som I kan se, er sneen også faldet her i Berlin og hele byen bliver lyst op og julestemningen er til at fornemme 🙂 Normalt er jeg ikke stor fan, men i December er det ok. Desuden giver det mig en god undskyldning for at købe nye sko. Jeg ejer ikke et par med foer og har ingen idè om hvor de kan købes. Hvis de også skal være pæne, vel at mærke. Har I nogen gode forslag?

As you might notice, the snow has also fallen here in Berlin. Normally im not a big fan, but in December I guess it’s ok 🙂 Besides, it gives me a pretty good reason to go out an buy some new winter boots. I really need some furry once I just dont know where I can find them.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments