SUNDAY PICTUES & BERLIN STATUS

IMG_4547

IMG_4559

IMG_4558

IMG_4561

IMG_4552

IMG_4562

IMG_4564

IMG_4555

Nu har jeg boet i Berlin i en uge to dage, så jeg tænkte, at det lige var på tide at give jer en lille update. Det går godt hernede. Rigtig godt. Jeg er efterhånden begyndt at føle at det er normalt når jeg vågner om morgenen. Jeg bor på den mest fantastiske gade i Friedrichshain som er fyldt med små butikker og cafeer og jeg har den sødeste roommate som heldigvis er super dygtig til at dage outfit billeder og som faktisk synes at det er sjovt.

Selvfølgelig er der også ting som er svære. Jeg skal, som nævnt, arbejde deltid i COS hernede. Det har krævet rigtig meget papir arbejde og kedelige ting for at kunne underskrive min kontrakt. Den seneste uge, har jeg tilbragt mange timer i kedelige venteværelser på grimme kommune kontorer, som er endnu mere uinspirerende end i Danmark. Desuden taler den del af befolkningen ikke engelsk og jeg taler ikke Tysk. Eller, det gør jeg åbenbart lidt, eftersom det er lykkes mig at få en opholdsattest, skattekort, bankkonto og sygeforsikring med mit (ikke så gode) gymnasie tysk. Man kan vel hvad man vil, ik? Nu er det hele heldigvis gået i iorden og i dag starter jeg med at arbejde. Wish me luck ?

Billederne stammer fra i går som bl.a stod på smuk sensommervejr, en lang gå tur og afslapning efter lørdagens Berlin Festival. Kan i have en dejlig mandag ?

Today I have been living in Berlin for one week and two days. I thought it was about time to give you a little update. Im doing very fine. I really like it here and I am so happy to live in the nicest area in Friedrichshain and having the sweetest roommate who also loves to take my outfit pictures. I have spent a lot of time with boring paper wook to be able to sign my contract in COS. Today im starting working, so wich me luck ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments