Snapshots fra Oslo

Så er jeg klar med lidt billeder fra Turen til Oslo. Det var en hurtig, men rigtig god tur. Jeg mødtes tidlig lørdag morgen i lufthavnen med Sofie, Thora fra Costume, Josephine fra Elle og resten af Sømsøe Samsøe Holdet.

Kort tid efter landede vi i (kolde og enormt dyre) Oslo, hvor dagen blev brugt på at besøge Samsøes butikker og hovedkontor, se lidt af byen og en rigtig god frokost. Om aftenen stod den på middag igen (!) Samsøe samsøe show på 11. etage efterfulgt af en rigtig sjov fest. Her er lidt forskellige billeder:

Photobucket

Photobucket

Vi fik Tappas i skønne omgivelser, sammen med den norske presse og de norske bloggere.

Photobucket

Josephine fra Elle og jeg. Her kan I iøvrigt lige se den lille detalje i mit venstre øje. Det har nemlig to forskellige farver ?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pæn detalje fra vores ret fantastiske hotel

Photobucket

Sofie og jeg prøver at være kreative med vores fotograf-kunstskaber

Photobucket

Photobucket

Josephine fra Elle og Thora Fra Costume (billedet er lånt hos Sofie)

I bund og grund handlede det jo om Samsøe Samsøes SS12 kollektion og den var SÅ pæn. Jeg har heldigvis en masse billeder, som jeg nok skal vise senere. I skal især glæde jer til at se deres sko ??

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments