My Home

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det er ved at være meget lang tid siden, at jeg har vist billeder af min lejlighed på bloggen. Det er egentlig ikke fordi i ikke har måtte se det, men mest fordi jeg ikke har følt at følt at der var noget at vise frem. Jeg har aldrig gået vildt meget op i boligindretning, men det er som om at interessen er kommet med alderen 😉 den seneste tid har jeg ihvertfald anskaffet mig lidt flere boligting og min lejlighed er blevet noget pænere.  Jeg var så heldig at få et bønnebord af mine forældre i fødselsdagsgave og det er lidt som om, at det var dèn ting som lige skulle til 🙂

I må have en skøn lørdag ? Min står på forberedelse af søndagsfødselsdag OG så skal jeg også være lidt sammen med hende her.

Puctures from my home..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments