My Home

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det er ved at være meget lang tid siden, at jeg har vist billeder af min lejlighed på bloggen. Det er egentlig ikke fordi i ikke har måtte se det, men mest fordi jeg ikke har følt at følt at der var noget at vise frem. Jeg har aldrig gået vildt meget op i boligindretning, men det er som om at interessen er kommet med alderen 😉 den seneste tid har jeg ihvertfald anskaffet mig lidt flere boligting og min lejlighed er blevet noget pænere.  Jeg var så heldig at få et bønnebord af mine forældre i fødselsdagsgave og det er lidt som om, at det var dèn ting som lige skulle til 🙂

I må have en skøn lørdag ? Min står på forberedelse af søndagsfødselsdag OG så skal jeg også være lidt sammen med hende her.

Puctures from my home..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments