Svar på spørgerunde, Part 2

 Jeg er jeg klar med den anden og sidste omgang spørgsmål og svar fra spørgerunden.

PERSONLIGT

Photobucket

Er ham Paw din kæreste?

Nej, mig og Paw er ikke kærester. Men altså…. det vi har er sådan ret specielt og udefinerbart og noget som jeg ikke rigtig ønsker at komme dybere ind på nu 🙂

Hvad er din bedste oplevelse nogensinde og hvorfor?

Den er altså svær. Jeg tror ikke at jeg kan sige èn ting. Der har været mange gode. Jeg ser tingene lidt mere som perioder og husker nogen perioder af mit liv bedre end andre. Det seneste år har været rigtig godt og der er sket enormt mange gode ting. Desuden elsker jeg at rejse og jeg har mange rejser som jeg ser som “highlights” i mit liv. Bl.a da jeg rejste rundt i USA og Canada med min familie sidste år.

Hvilke rejser har du planlagt i 2012?

Der er allerede et par stykker -Heligvis. Lige nu er jeg, som bekendt, i Egypten. Når jeg kommer hjem, har jeg et par dage i London og et par dage i Oslo. Til Marts skal jeg en tur til Barcelona med min mor og så håber jeg at jeg kan finde tid og penge til at komme en tur til New York og besøge min veninde, Anne.

Hvis du skulle leve som en anden i en måned, hvem skulle det så være og hvorfor?

Så skulle det nok være Medina. Hun imponerer mig meget, fordi hun har fået så enormt meget succes på så kort tid. Jeg følger hende både på Twitter og Facebook og tænker tit, at hun må være verdens travleste menneske. Den ene dag skyder hun musikvideo, den næste dag er hun i Berlin og dagen efter i London. Hun må, om nogen, have oplevet meget på enormt kort tid.

Hvor høj er du?

Jeg er 174 cm.

af personlige kompetencer hvad er så din stærke side og din svage side?

Min stærkeste kompetence er nok, at jeg stiller ret høje krav til mig selv (indenfor de områder som interesserer mig, vel at mærke) Før i tiden gik jeg ofte på kompromis med mig selv, på mange måder, men jeg begyndte at erfare, hvor meget mere livsglæde og selvtillid man får ved at gøre ting så godt som man overhovedet kan og ikke give op før målet er nået. De sidste par år har jeg sat mange mål op for mig selv, og jeg har faktisk nået dem allesammen, fordi jeg har troet på dem (og fordi de var realistiske, naturligvis)

Når det kommer til min svage side, har jeg lige været nødt til at hente lidt hjælp hos mine veninder. De mindede mig om, at jeg nok har en tendens til at brokke mig ret meget, hvilket de har ret i. Egentlig tror jeg ikke, at jeg er specielt utilfreds, jeg har nok bare en lidt forkert måde at udtrykke mig på. Generelt kan jeg nok godt komme til at udtrykke mig  forkert og sige tingene lidt hårdere end jeg mener dem.

Photobucket

JOB, UDDANNELSE OG FREMTID

Hvad er det egentlig du laver? Jeg tænker, skole, arbejde osv.?

Jeg laver ret mange forskellige ting. Jeg er begyndt at se bloggen som mit “job” eller som det jeg “laver” – i ved, men jeg kan desværre ikke helt leve af det 🙂 Derudover arbejder jeg deltid i COS og har gjort det i 2 -3 år. Jeg har dog været så heldig at få tilbudt et job som Personlig Stylist derinde, hvilket også er grunden til at jeg skal til London om et par uger. Det er også en deltidsstilling. Jeg arbejder stadig for Stylegallery i ny og næ og får engang imellem nogle freelance jobs indenfor styling eller fotografering. Et par gange om måneden arbejder jeg også som handicaphjælper for en ung fyr, hvor jeg arbejder 24 timer ad gangen. 

Hvad kunne du godt tænke dig at lave i fremtiden?

Jeg kan faktisk ikke helt svare på det. Det må fremtiden vise. Lige nu har jeg det rigtig godt og laver det jeg elsker og sådan fortsætter jeg, så længe at jeg synes at det er sjovt 🙂 

Hvad har du lavet/arbejdet med siden du stoppede på costume?

Jeg har egentlig bare mest lavet det samme som jeg gør nu. I starten lavede jeg også de forskellige guides på Stylegallery, men nu tager jeg kun billeder i ny og næ 🙂

Hvad gjorde du efter 9. klasse? efterskole, gymnasium?

Jeg gik i 10ende klasse og derefter gik jeg på gymnasiet

Hvad er dine fremtidsplanemed hensyn til bloggen?

Det er egentlig lidt svære at forudse. Jeg håber naturligvis at det bliver ved med at udvikle sig i den rigtige retning og hvis det gør det, så er mine planer at kunne komme til at leve af det.

Hvor gik du i gymnasiet, og hvilke fag havde du og kunne du bedst lide?

Jeg gik på Middelfar gymnasium og mit absolutte yndlingsfag var Spansk. Det er det smukkeste sprog i verden og jeg kunne virkelig godt tænke mig at dyrke det noget mere. Derudover havde jeg også engelsk og musik på højt niv. som jeg var rigtig glad for. Jeg kunne egentlig lide de fleste fag, med undtagelse af de naturvidenskabelige.

hvad ville du bruge et sabbatår på?

Helt sikkert på at rejse. Det gjorde jeg ikke og det er faktisk noget som jeg har fortrudt nu.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments