BIG CHANGES

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Billederne er taget i Berlin tilbage i Maj

Okay, det her er måske den største nyhed, største forandring og det største personlige valg, jeg har taget i bloggen historie. Sagen er nemlig den, at jeg flytter til Berlin. Jeg har været der mange gange og snakket om det længe, så nu skulle de altså være. Tidspunket er perfekt og tingene har heldigvis flasket sig siden jeg begyndte at lege med tanken, tilbage i foråret. Jeg flytter til 1. September og bliver indtil Jul. Jeg glæder mig helt vildt og er på samme tid pisser spændt og nervøs. Det er heldigvis en af de beslutninger som føles helt rigtig nede i maven. Jeg har lejet min lejlighed ud og været så heldig at finde et sted at bo dernede, så nu skal jeg bare nyde den sidste tid i København og få styr på alle de praktiske ting.

Og hvad skal jeg så lave dernede? Nærmest det samme som her i København; arbejde deltid i Cos, lidt for Stylegallery, blogge en masse og ellers bare nyde byen. Jeg håber at i stadig har lyst til at følge mig, selvom jeg skifter location for en periode ? Hvis I skulle ligge inde med nogle spørgsmål eller gode råd, må i endelig ikke holde jer tilbage.

Ok, this is probably the biggest news and the biggest change in the blogs history. The thing is that im moving to Berlin. It is one of the biggest personal decisions that I have ever tanken. I cant wait, but in the same time i am nervous and scared as hell. Im moving on September 1. and will be back around christmas. And what will I be doing down there? actually pretty much the same as in Copenhagen. I will be working part time in COS, work with Stylegallery, blog a lot and just enjoy the city. If you have any questions or advices, please let me know. Perhaps some of you even live in Berlin?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
56 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments