FACTS -THE BLOG EDITION

Så er det blevet tid til lidt Facts igen, men i dag bliver det på en lidt anden måde. Nu er det nemlig ikke kun mig, men bloggen som det skal handle om. Jeg er sikker på at der er nogle ting, som i ikke vidste, med mindre at I har har fulgt med lige fra starten, som efterhånden er længe længe LÆNGE siden.

 photo IMG_7676_zps55e4d5af.jpg

1. Det første indlæg blev skrevet d. 2 August 2009, hvilket betyder, at bloggen netop er fyldt 4 år (!!!) Jeg glemmer altid dens fødselsdag. Det må jeg huske næste år – 5 år er vel også en slags milepæl.

2. Jeg startede bloggen sammen med min veninde, Cecilie, men efter et halvt års tid begyndte jeg at køre den alene. Der var ikke noget drama og vi er stadig rigtig gode veninder 😉

3. Før Wewonder havde vi faktisk en anden blog. Fashionnovas. What a name.

4. Jeg ved ikke hvorfor den hedder Wewonder. Jeg tror bare vi synes at det lød godt.

5. Det første event jeg nogensinde blev inviteret til, var hos Friis & CO. Det var en stor dag.

6. I Maj 2011 kom bloggen på Bloggers Delight

7. I Januar i år blev bloggen oprettet som firma. Det hedder sjovt nok Wewonder.

8. De fleste bloggere  har nok oplevet en form for boost eller pludselig fremgang i deres besøgstal. Sådan har det faktisk aldrig været for mig. Det er bare vokset stille og roligt med tiden.

9. Jeg er meget ambitiøs omkring bloggen og nogen gange kan jeg ligge søvnløs fordi jeg ligger og tænker på hvordan jeg kan gøre det hele bedre. Generelt er jeg aldrig helt tilfreds.

10. Før jeg begyndte at studere, havde jeg kun et deltidsjob ved siden af bloggen. Når jeg er færdig på RUC vil mit største ønske være at kunne leve af det, på den ene eller anden måde.

11. Jeg har aldrig helt lært at regne jer, kære læsere, ud. Nogen gange kan jeg lave de bedste outfit-indlæg med de bedste billeder og så kommer der måske 1 eller 2 kommentarer. Andre gange kan jeg taget et hurtigt billede med min Iphone og så vælter det ind. I må altså meget gerne fortælle mig hvordan I tænker 🙂

12. Jeg er jer allesammen dybt taknemmelig og elsker jer uanset hvad. Alt hvad jeg har oplevet og opnået de sidste 4 år havde ikke været muligt, hvis det ikke var for jer. TAK <3

Det var det. Var der noget I ikke vidste? Hvis I har lyst, må I meget gerne smide en kommentar og fortælle hvor længe I har læst med og om der noget I husker bedre end andet?

Husk at I altid kan følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram @Miequist1

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments