WHATS GOING TO HAPPEN NOW?

Fotografiden31-01-13kl0925_zps57f072f4 photo Fotografiden31-01-13kl0925_zps57f072f4-1_zps4be7f759.jpg

Hvad er planen så nu? Det er et spørgsmål som jeg har fået en del gange, siden jeg er kommet tilbage til Danmark. Inden jeg tog afsted, bestod min hverdag hovedsageligt af deltidsarbejde i COS, bloggen og småjobs hist og her. En hverdag som egentlig passede mig rigtig godt.

Jeg har dog hele tiden vidst, at det ikke kunne fortsætte sådan for evigt og da jeg boede i Berlin, indå jeg, at jeg nok bliver nødt til at få mig en uddannelse. Jeg ved godt at man sagtens kan klare sig uden, og alt det der, men der er ingen garanti og med alderen er jeg nok blevet sådan èn, som tænker lidt fornuftigt og gerne vil have noget at falde tilbage på.  Desuden er vi, her i Danmark, så priviligerede, at vi kan tage en uddannelse gratis – vi får endda penge for det. Det vil næsten være dumt ikke at benytte sig af det?

Som I har bl.a har læst HER, studerede jeg på RUC (Roskilde Universitet) for et par år siden. Jeg stoppede efter et år, men var heldigvis så fornuftig, at færdiggøre min eksaminer, da jeg havde på fornemmelsen, at det ville gavne mig en dag. Sådan blev det også, for i efteråret skrev jeg en lang motiveret ansøgning om genindskrivning og sørme om det ikke lykkedes. Så det er lige præcis hvad jeg skal nu – læse på universitetet, blive lidt klogere og få mig en uddannelse. Det kommer naturligvis ikke til at påvirke bloggen – nu ved i bare hvad status er 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments