NÅR MAN ER BLOGGER…

 photo bloggerlife_zps10724240.jpg

^^Instagrambilleder fra nogle af mine bedste #bloggerlife moments

? Har man konstant dårlig samvittighed, fordi der altid er noget “man kunne gøre”.

? Er det nærmest umuligt at indtage et måltid, uden at overveje hvorvidt det liiiiiige skulle dokumenteres med et billede.

? Har anything marmor en magnetisk effekt på en.

? Er man konstant på location-spotting og man leder efter pæne baggrunde all da time. Når man går i Netto, går tur med sin mor, er ude og løbe, på date and so on.

? Besøger man ASOS 10 gange dagligt. Mindst.

? Lægger man ikke skjul på, når man “har et spændende møde”. Et “spændende møde” kan også være et besøg hos et PR bureau for at kigge på lidt tøj 😉

? Nævner man vejret i hvert andet indlæg og giver det gerne skylden for dårlig billedkvalitet eller mangel på billeder.

? Glemmer ens forældre ofte at ringe og høre hvordan det går. De har jo har set på bloggen at det bare kører på skinner.

? Holder man sig ikke tilbage med at fortælle når man har trænet.

? Har man ofte jakken hængende helt casually over skulderen. Også når det er minus 10 grader og snestorm. Det er ikke noget problem.

? Spiser man enormt mange Avocadoer.

? Har man selvfølgelig de tre obligatoriske planter derhjemme; Kaktusser, fingerfilodendron og en eller anden form for husløg. De opbevares naturligvis i slidte lerkrukker.

? Har man helt sikkert lavet et indlæg, hvor man viser hvad man har i sin taske. Naturligvis uden lommeuld, lightere og tomme tyggegummi æsker.

? Man har også helt sikkert lavet et indlæg eller 10 med facts om en selv. Eller et indlæg om at være blogger eller hvad bloggere gør..

Har jeg glemt noget?

For en god ordens skyld, skal jeg lige tilføje, at alle punkter selvfølgelig er lavet med udgangspunkt i mig selv. De er ikke henvendt til nogen specifikt og forsøger ej heller at hænge nogle af mine dygtige kollegaer ud. Alt er ment og skrevet med kærlighed ?

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments